Laatste vrije plekken voor de zomerschool 50+

01-07-2021

HOORNGIDS | De Zomerschool van Stichting Netwerk en MEE & de Wering is dit jaar neergestreken in de Risdam. Drie weken lang zijn er diverse activiteiten waar 50 plussers aan mee kunnen doen.

Na ruim een jaar van coronaperikelen kijken we uit naar de tijd dat we weer (meer) samen mogen zijn en elkaar mogen ontmoeten. Uiteraard blijven er tijdens de activiteiten nog wel een aantal coronamaatregelen van kracht.

Beschikbare activiteiten

Voor de volgende activiteiten is er nog ruimte:

Digitaal samen koken, op woensdag 14, 21 en 28 juli

De groene workshop  op maandagmiddag 12 juli

De Muzikale Bingo op woensdag 28 juli

En de prachtige theatervoorstelling op donderdag 15 juli is nog volop beschikbaar!

Komt u kijken naar een bijzondere theatervoorstelling?  Een prachtige voorstelling met zang en dans,  voor alle leeftijden, over licht na de duisternis gebaseerd op muziek van Schubert. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Inschrijven kan nog!

De inschrijfdagen zijn nog op maandag 5 juli van 10.00 – 16.00 uur en op woensdag 7 juli van 10.00 – 12.00 uur bij MEE & de Wering op de Koopvaarder 1. Voor het volledige programma, tijden, locaties en kosten kunt u terecht op www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl) en www.meewering.nl (http://www.meewering.nl) of bij een wijkcentrum bij u in de buurt.

Cultureel Centrum Huesmolen Cultureel Centrum Huesmolen