De JobOn Loopbaan Vierdaagse van 20 t/m 23 juli

15-07-2021

HOORNGIDS | Bijna iedereen kent het landelijke wandelevent de Nijmeegse Vierdaagse. Helaas gaat dit event dit jaar niet door. Wat wel doorgaat, is de JobOn Loopbaan Vierdaagse die plaatsvindt van 20 t/m 23 juli. Tijdens deze 4 dagen organiseert JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, in heel Nederland zoveel mogelijk wandelevents verspreid in het hele land voor werkzoekenden. Tijdens deze netwerkevents worden vele stappen gezet om iedereen een boost te geven in zijn of haar zoektocht naar werk. In Hoorn organiseren vrijwilligers Peter Moltmaker en Edith de Vries op 20 juli het wandelevent ‘Dwaalspoor of richtpunt?’. Moltmaker: “Na een periode van veelal online ontmoetingen is het ontzettend fijn om weer persoonlijke contacten te leggen met werkzoekenden in de regio en samen nieuwe inzichten op te doen”.

De JobOn Loopbaan vierdaagse brengt iedereen, die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan, in verbinding en beweging. Moltmaker: “Al wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek en doe je sneller nieuwe ideeën op. Daarnaast krijgt iedereen op deze manier nieuwe energie om er wel vol tegenaan te gaan!”.

Stappen zetten richting nieuwe baan

Tijdens het interactieve wandelevent in Hoorn doen werkzoekenden nieuwe contacten op en gaan zij samen aan de slag om verder te komen in hun zoektocht naar een passende baan. Moltmaker: “Heb je soms het gevoel dat je de weg even kwijt bent en zie je het volgende moment weer een richtpunt in de verte? Loop dan met ons mee tijdens de netwerkwandeling in het Dwaalpark in Hoorn. Slingerpaadjes, bruggetjes, een tunneltje en mooie uitzichten. Genoeg elementen om samen te kijken wat jij tegenkomt op je pad naar een nieuwe baan. Wat wil de natuur je vertellen en wat zijn jouw natuurlijke drijfveren? Zoek je naar een baan die vooral praktisch bij je past of volg je je gevoel?”. Dit soort onderwerpen en wat de deelnemers bezighoudt komen aan bod tijdens deze netwerkwandeling.

Wandel mee in Hoorn op 20 juli

Er zijn nog plekken beschikbaar voor dit wandelevent voor werkzoekenden in Hoorn. Het event vindt plaats op dinsdagochtend 20 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Het startpunt is Dwaalpark Hoorn, Windmolen 93 te Hoorn (Verzamelen bij de ingang van het Dwaalpark achterin de wijk Grote Waal vlakbij de speeltuin). Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via: https://jobon.nl/events/jobon-tour-hoorn-dwaalpark-dwaalspoor-of-richtpunt

Over JobOn

JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar. In Hoorn is nog ruimte voor enthousiaste vrijwilligers die zich maatschappelijk willen inzetten om dit soort events en netwerkbijeenkomsten te organiseren.

Loopbaan Vierdaagse Loopbaan Vierdaagse