Zeer geslaagde 48e editie van 40MM

Maar liefst 452 wandelaars, sponsorbedrag tot nu toe € 46.000

HOORNGIDS | ”Het was een bijzonder mooie 48e editie van de 40MM. Ondanks corona hebben we toch een mooi ‘evenement’ kunnen neerzetten”, aldus de organisatie. 

Virtuele wandeltocht

Het was dit jaar anders dan anders, voor de organisatie en ook voor de wandelaars. In plaats van een mooie route te wandelen in de omgeving van Venhuizen, mochten de wandelaars dit jaar zelf weten waar zij gingen wandelen en moesten zij de afstand registreren via een app.

40MM mei wandelmaand

De hele maand mei mocht er gewandeld worden. Dit betekende dat je niet 40 km op één dag hoefde te lopen. Het was leuk om te zien dat er mensen waren die zeiden: “jawel, de 40 km ga ik gewoon op één dag lopen.” Helaas kon niet de gezellige dag aangeboden worden die ze normaal gesproken zouden hebben. 

Dank

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op een geslaagde mei wandelmaand en bedankt iedereen die met het doel om onze medemens te ondersteunen in de minder ontwikkelde landen heeft gewandeld. Mocht je het nog niet hebben gedaan, dan verzoekt de organisatie je om het sponsorgeld zo snel mogelijk over te maken naar de 40MM. Zij hopen ook om iedereen weer terug te zien bij de gezelligste wandeltocht van West-Friesland op zaterdag 28 mei 2022. En dan hopelijk zonder beperkende maatregelen.

Foto: 40MM in 2018

40MM in 2018 40MM in 2018