André Rieu en dansschool Verbiest op Oostereiland

05-08-2021

HOORNGIDS | André Rieu, de koning van de Wals, is op 31 augustus te zien in de film Together Again in de fraaie cinema Oostereiland. Hij heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. 

André Rieu brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, waarbij wordt gezongen, gedanst en gelachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel. André nodigt je uit weer samen te komen met je vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert. ‘Together Again’ is te zien in Cinema Oostereiland op dinsdag 31 augustus.

Met live optreden van dansschool Verbiest
Voorafgaand aan de film is er een wervelende demonstratie door dansschool Verbiest van onder andere de Tango, de Weense wals, de Quickstep en Engelse wals. De uitvoering is door de paren Dustin Pieroelie en Tanja Sierkstra, Sietse de Ridder en Marielle Leonupun en Peter Middelie en Annelies Middelie. De Hoornse dansschool Verbiest is een van de grootste dansscholen van Nederland met ook nog eens een internationaal succesvol wedstrijdteam.

André Rieu concert André Rieu concert