De uit Hoorn afkomstige Sylvia Aimee bezingt de eenzaamheid

Nieuwe single Friends laat je dansen en huilen tegelijkertijd

HOORNGIDS HOORN | Vrijdag 13 augustus brengt de uit Hoorn afkomstige Sylvia Aimee haar nieuwe single Friends uit; een catchy, uptempo, Country Pop anthem over de kwetsbare vraag ’Waarom heb ik geen échte vrienden?’.

Het lied gaat over gevoelens van eenzaamheid. Het is de tweede single van de EP Identity. Deze zal volgend jaar uitkomen. Tot die tijd zal (bijna) elk nummer eerst als losse single uitgebracht worden.

Superhero
Met haar vorige EP Superhero belandde Sylvia in de officiële Spotify-playlist New Music Nashville en het nummer Cry With Me werd al 175.000 keer gestreamd. De nieuwe muziek weerspiegelt haar groei, zowel muzikaal als persoonlijk, met stijlvolle producties en kwetsbare, introspectieve songteksten.

Sylvia Aimee
Sylvia Aimee is een Nederlandse country-pop artiest (opgegroeid in Hoorn), geïnspireerd door artiesten als Taylor Swift en Ilse DeLange. Ze trad al op bij De Wereld Draait Door en 3FM en deed mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland, waarin Giel Beelen vertelde haar nummer niet uit zijn hoofd te kunnen krijgen en Sanne Hans (Miss Montreal) haar “ontwapenend” noemde. En dat vat Sylvia’s muziek goed samen: catchy melodieën met oprechte songteksten.
In oktober 2019 bracht ze haar debuut-EP Superhero uit. Dit vierde ze met een uitverkochte release party en een plekje op de Spotify editorial playlist New Music Nashville. Na het overwinnen van een eetstoornis en depressie, zet Sylvia zich regelmatig in voor het creëren van meer bewustzijn en begrip rondom mentale gezondheid.

Links: Website, Instagram, Spotify, Apple Music, Facebook, YouTube. Beluister het nummer Friends hier alvast: https://soundcloud.com/sylviaaimee/sylvia-aimee-friends/s-8ToZnyIPMtd (https://soundcloud.com/sylviaaimee/sylvia-aimee-friends/s-8ToZnyIPMtd)

Friends Cover Art Sylvia Aimee Friends Cover Art Sylvia Aimee