Het Park gaat weer van start met kaartverkoop

26-08-2021

HOORNGIDS HOORN | Schouwburg Het Park maakt zich op voor een sprankelend nieuw theaterseizoen. Na een jaar vol onzekerheden, wordt het hoog tijd om eindelijk weer samen te genieten van theater. Weer genieten van de live-ervaring en het gezellig samen uitgaan met familie en vrienden. De kaartverkoop voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen start vrijdag 27 augustus om 12.00 uur.

Schouwburgdirecteur Roel Vente: “Meer dan ooit is ons streven om echt voor ieder wat wils in het programma op te nemen, zodat iedereen in het nieuwe seizoen weer kan genieten van een heerlijke avond in het theater.” Geniet van grootse concerten in Het Park van bijvoorbeeld OG3NE, Snelle, Harrie Jekkers en The Analogues. Daarnaast biedt Het Park een (pop)podium voor parels uit West-Friesland zoals JOHAN, Engel en Niels van der Gulik. Cabaretiers als Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper en Tineke Schouten laten de zaal weer lekker lachen. 

Toneel
Ook de toneelliefhebber kan zijn hart ophalen: het beroemde moordmysterie en tevens de langstlopende Westendtoneelhit ‘The Mousetrap’ komt naar het theater. ‘Mijn man begrijpt me niet’, ‘Huisvrouwen bestaan niet’ en ‘Tis Hier Geen Hotel’ zijn hét recept voor een geweldige hilarische Ladies Night Out. Natuurlijk worden ook de jongste theaterbezoekers niet vergeten: Woezel & Pip, Juf Roos en Gijs, De Winter Gruffalo en vele anderen kunnen niet wachten de kleinsten weer een geweldige middag in het theater te laten beleven.

Onderdompelen in cultuur
De komende weken staan helemaal in het teken van cultuur. Vente: “Vrijdag start de Uitmarkt in Amsterdam, dé aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Grote musicalproducties die in het nieuwe seizoen in Het Park staan, geven zondag tijdens de musical-sing-a-long een preview. Publiek kan, vanuit huis, uit volle borst meezingen met ‘The Sound of Music’, ‘Hij Gelooft in Mij’, ‘Come From Away’ en ‘TITANIC’.” De uitzending is live te volgen via NTR op NPO 2.

Cultuurweekend Hoorn
In het weekend van 3 t/m 5 september bruist het in heel Hoorn van de culturele activiteiten. Van de uitreiking van de Kunst- en Cultuurprijs en de havenconcerten tot de Cultuurproeverij. Roel Vente: “We kijken vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen. Dat we dan kunnen beginnen met een duik in al het moois dat Nederland op de Uitmarkt in Amsterdam en Hoorn tijdens het Cultuurweekend te bieden heeft, maakt het een feest om weer te beginnen.”
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op vrijdag 27 augustus om 12.00 uur voor iedereen die minimaal vier voorstellingen wil bezoeken (inclusief voorstellingen die zijn doorgeschoven uit vorig seizoen). Op maandag 6 september om 12.00 uur start de losse kaartverkoop. Bekijk het volledige programma op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl) .

Amateurproducties - Het Park Amateurproducties - Het Park