15 September bijeenkomst Alzheimer Café Hoorn

30-08-2021

HOORNGIDS HOORN | Op woensdagavond 15 september wordt een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. Het onderwerp van deze avond luidt: ‘Bang, boos, blij en bedroefd. Hoe is dat voor mij?’. 

Hoe blijven we elkaars wereld begrijpen? De wondere wereld van dementie. Omgangsadviezen en tips bij veranderend gedrag. Als deskundige is Manja Poulus, GZ-psycholoog werkzaam bij Omring, uitgenodigd. De gespreksleider van deze avond is Irene van de Kamer. 

Lindendael
De bijeenkomst vindt plaats bij verpleeghuis Lindendael aan de Koepoortsweg 35 te  Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden, maar wel de 1,5 meter maatregel in acht te nemen. Er is een maximaal aantal bezoekers, dus vol is ook echt vol. Bij verkoudheidsklachten wordt u verzocht thuis te blijven. 

Info
Kijk op de website voor eventuele wijzigingen in verband met corona: www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland). Voor verdere infomatie kan men tercht bij Elly Buter via elly.buter@zwopleidingen.nl (mailto:elly.buter@zwopleidingen.nl)
Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland.

Lindendael Koepoortsweg Lindendael Koepoortsweg