Garagesale in De Hulk voor Suriname

01-09-2021

HOORNGIDS REGIO | Op zaterdag 4 en zondag 5 september organiseert Stichting Unu Pikin aan De Hulk in Hoorn een speciale garagesale. Met de verkoop de spullen wordt de sociale werkplaats voor mensen met een beperking in Suriname ondersteund. 

De Hoornse stichting Unu Pikin ondersteunt een sociale werkplaats voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of visuele beperking in Suriname. In de werkplaats wordt meubilair gemaakt voor schoolbibliotheken en worden fietsen gerepareerd. Vanuit Nederland worden al jaren boeken en fietsen naar Suriname opgestuurd. Mensen bieden ook andere spullen aan, die niet allemaal geschikt zijn voor Suriname, of waarvan het opsturen te kostbaar is. Deze goederen worden nu verkocht.

Gulle gevers
De spullen zijn door de jaren heen verzameld, afkomstig van allerlei gulle gevers én van de eigen zolder van de familie Dekkers. Er zijn vintage meubels, lampen, flessen, tegeltjes, blikken, boeken, lp’s en cd’s en nog veel meer. Initiatiefnemer Jurrian Dekkers: “Heel fijn dat we op deze manier iets nuttigs kunnen doen met deze spullen. Er zitten mooie dingen bij, weggooien is zonde.”
Wilt u het werk van de stichting steunen? Ga dan op zaterdag 4 en zondag 5 september tussen 10 en 16 uur langs bij De Hulk 8 in Hoorn. Of maak een bijdrage over op NL08RABO0309986109. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jurrian Dekkers op 0229-551615 of kijk op www.stichtingunupikin.nl (http://www.stichtingunupikin.nl) .

Unu Pikin Unu Pikin