Activiteiten Wijkcentrum Grote Waal

06-09-2021

HOORNGIDS HOORN | Stichting Netwerk, de organisatie voor welzijnswerk, gaat weer van start met veel activiteiten in Wijkcentrum Grote Waal. O.a. met Nederlandse taallessen voor anderstaligen, Ouder en Kind Ochtend en Repair Café. Alle activiteiten zijn terug te vinden op de website www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl) .

Nederlandse les Avond
Op maandag en woensdag van 19.00-21.00 uur is de Nederlandse lesavond in wijkcentrum Grote Waal. Nederlandse taallessen voor anderstaligen. In de les wordt o.a. aandacht besteed aan grammatica, spelling, lezen, schrijven en luisteren. Beginners op maandag en gevorderden op woensdag. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Ouder en Kind Ochtend
Het wijkcentrum Grote Waal gaat weer door met de gezellige ontmoetings- en speelochtend voor ouders/verzorgers en kinderen van 0 tot 4 jaar. Buurtmoeder Nazan ontvangt u en Riet is er ook weer bij om voor te lezen aan de kinderen. Belangstellenden worden uitgenodigd eens te komen kijken.

Repair Café 
In wijkcentrum Grote Waal is op dinsdag van 13.30 - 15.30 uur Repair Café. Ook wat te repareren? U weet niet hoe? Bij het Repaircafé kunt u samen met het enthousiaste team aan de slag. Repareren is goed voor het milieu, voor uw portemonnee  en voor sociale contacten. Dinsdag 21 september gaat het weer gebeuren. Binnenlopen is gratis, voor vervangen van belangrijke onderdelen wordt u doorverwezen.
Wijkcentrum Grote Waal is te vinden naast winkelcentrum Grote Beer in Hoorn. Wie informatie wil kan bellen naar 0229-280940, of een mail sturen naar a.roovers@netwerkhoorn.nl (mailto:a.roovers@netwerkhoorn.nl) .

Wijkcentrum Grote Waal Wijkcentrum Grote Waal