IronMan steunt Inloophuis Pisa door inzet van vrijwilligers

09-09-2021

HOORNGIDS HOORN | Inloophuis Pisa aan de Draafsingel in Hoorn is een warm huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Pisa heeft een regionale functie voor Westfriesland. Het zwaartepunt van de activiteiten is het Inloophuis zelf, maar medewerkers zijn ook actief op locaties in Enkhuizen en het Dijklander Ziekenhuis

De IRONMAN is een triatlon met verschillende afstanden. Om er toch voor te zorgen dat er ook dit jaar een mooi bedrag ingezameld kan worden voor Pisa wordt door de Ironman organisatie € 5 per uur betaald voor de vrijwilligers die diverse taken uitvoeren. Deze bijdrage per vrijwilliger wordt na afloop van het evenement overgemaakt naar de stichting, in dit geval Inloophuis Pisa.  Zo is de organisatie van IRONMAN geholpen tijdens het evenement en wordt er een mooi bedrag gespaard voor het inloophuis Pisa.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om het IRONMAN-weekend in Westfriesland te ondersteunen, meld je aan als vrijwilliger op de website: www.ironman.nl (http://www.ironman.nl) en navigeer naar vrijwilligers/volunteers. Vermeld bij de aanmelding stichting Inloophuis Pisa dan worden jouw uren meegenomen in de bijdrage aan Inloophuis Pisa.
Er zijn vele verschillende functies: er wordt onder meer ondersteuning gezocht bij de registratie van atleten, de zwemstart, wisselzone, finish en op het hele parcours. Voor meer informatie of aanmelding neem contact op met Jeroen Meissen per email: ironmannedvolunteers@gmail.com (mailto:ironmannedvolunteers@gmail.com) of www.ironman.nl (http://www.ironman.nl)

Pisa in Hoorn Pisa in Hoorn