West-Friese Hockey Club bestaat 75 jaar

15-09-2021

HOORNGIDS HOORN | De West-Friese Hockey Club (WFHC) opende haar deuren op 1 oktober 1947 als Hoornse Mixed Hockey Club (HMHC). In het seizoen 2021/2022 bestaat het huidige WFHC 75 jaar. Een fantastisch lustrum voor een Hoornse sportvereniging. Om dit te vieren, start op 1 oktober bij WFHC een feestmaand met verschillende hockey gerelateerde activiteiten. 

Er wordt afgetrapt met een officiële receptie op 1 oktober, waarna de feesten doorgaan tot zondag 31 oktober. Gedurende de maand zijn er talloze hockey festiviteiten, onder andere een Super Sunday op 3 oktober, waar bijna alle eigen seniorenteams thuis op WFHC spelen aangemoedigd door de trouwe fans. Voor de vele leden en oud-leden wordt op 16 oktober een reünie georganiseerd. Kinderen, ouders en grootouders ontmoeten elkaar tijdens een familietoernooi op 6 oktober. 
Ook gedurende de rest van het seizoen zijn er verschillende activiteiten om het lustrum luister bij te zetten. Voor meer informatie, zie de website www.wfhc75.nl (http://www.wfhc75.nl)

WFHC oidsparty WFHC oidsparty