Aldi in Grote Beer donderdag 23 september gesloten

Aldi sluit meerdere filialen voor één dag vanwege aanpassingen

HOORNGIDS REGIO | Vanwege een aanscherping van de Aldiformule worden enkele vestigingen van de supermarktketen voor de duur van één dag gesloten. De werkzaamheden die daarmee gepaard gaan worden in één dag voltooid. In Hoorn gaat het om de vestiging in de Grote Waal.

De discounter komt met duidelijke actie-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Daarnaast wordt de winkel door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen overzichtelijker. Producten zijn vindbaar op plekken waar de klant ze verwacht. Eenvoud en het echte discountgevoel worden door deze aanscherpingen in de filialen nog meer zichtbaar en dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger voor de klant.

Door deze aanpassingen is het filiaal in de Grote Beer een avond en een dag gesloten. Woensdagavond sluit de zaak om 18.00 uur en donderdag 23 september is de zaak de hele dag gesloten. Na de sluitingsdag gaan de filialen de volgende dag weer om 08.00 uur open.

Aldi vestiging Aldi vestiging