Popup Choir komt naar het Foreestenhuis in Hoorn

Zondag 26 september optreden Popup Choir in het Foreestenhuis

HOORNGIDS HOORN | Popup Choir treedt voor het eerst in Hoorn op. In de prachtige tuin van het Foreestenhuis aan het Grote Oost 43 in Hoorn wordt zondag 26 september vanaf 17.00 uur gezongen, meegezongen, deelgenomen en genoten. Dat staat bij voorbaat al vast. 

Of je nou een ervaren zanger bent, vooral in de kroeg meezingt of onder de douche je zangkunsten vertoont, Popup Choir is er voor iedereen. Met tomeloos veel energie en humor leren Maarten Bos (30, dirigent) en Tijmen de Koning (31, gitarist) je parels uit de popmuziek aan. Binnen no-time zing je mee in magische meerstemmigheid.

Publiek en performer
Zo ben je als publiek ook meteen performer. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en je hoeft zelfs niet te kunnen zingen. Je leert, je lacht en je krijgt energie. Sinds 2017 laten de twee heren inmiddels wekelijks honderdvijftig mensen met elkaar zingen in Amsterdam. Eind 2019 stonden ze in een afgeladen Paradiso om David Bowie’s Heroes driestemmig te zingen met het publiek.

Voor het eerst in Hoorn
Nu dus voor het eerst in Hoorn in de tuin van het Foreestenhuis aan het Grote Oost in Hoorn. Deze editie kun je meezingen met Love Shine A Light, in 1997 het winnende songfestivallied. Aanvang is om 17 uur, in de pauze is er een hapje en een drankje. Om 18.30 uur wordt met een lied de tuin verlicht. 
De toegang bedraagt € 12,50; leden en vrienden € 7,50. Koop je ticket via projectgeestdrift.nl (http://projectgeestdrift.nl). Zie ook www.foreestenhuis.nl (http://www.foreestenhuis.nl) .

Popup Choir Popup Choir