Albert Heijn opent eerste verbouwde voormalige DEEN-winkel in Avenhorn

22-09-2021

HOORNGIDS REFGIO | Woensdag 22 september openden Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn, en supermarktmanager Jelle Blouw op feestelijke wijze de gloednieuwe Albert Heijn in Avenhorn. Het is de eerste van de in totaal 38 winkels die Albert Heijn heeft overgenomen van DEEN. 

Klanten vinden hier de allernieuwste formule met veel vers, gemak en digitale innovaties. De vernieuwde winkels hebben allemaal het goede van DEEN, gecombineerd met het lekkere van Albert Heijn. De komende weken staan er nog eens 37 openingen op het programma.

Bijzonder moment
Marit van Egmond: ”Het is echt een bijzonder moment waar we met z’n allen lang naar uitgekeken hebben. Samen met onze nieuwe collega’s gaan we ervoor zorgen dat klanten zich snel thuis voelen in onze winkels. Dat begint met het vertrouwde winkelteam, maar ook de geliefde DEEN-producten die we in ons assortiment behouden, zoals de bloemen en planten, helpen daar zeker bij. We zijn nu hard aan de slag om de winkels om te bouwen zodat klanten snel weer hun dagelijkse boodschappen om de hoek kunnen doen.”

Trots
Jelle Blouw, supermarktmanager Albert Heijn Avenhorn: ”Ik ben trots op mijn team dat ontzettend hard heeft gewerkt om vandaag als Albert Heijn-winkel open te kunnen gaan. We hebben er veel zin in om de vertrouwde klanten van Avenhorn te ontvangen in onze nieuwe winkel. We gaan ze verrassen met het mooie en ruime assortiment, de populaire spaaracties, de zelfscan en de beste service.”

Volop vers
De nieuwe Albert Heijn, gevestigd in winkelcentrum Vijverhof, heeft een groot aanbod verse groenten en fruit, onder meer afkomstig uit de regio, zoals spitskool uit Sint Pancras en ijsbergsla uit Heerhugowaard. Ook is er een flink biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreide keuze aan kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. Bij de bakkerij vinden klanten een ruime selectie vers afgebakken brood en heerlijk gebak. En uiteraard ook de bekende Westfriese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.
                
Makkelijk en snel
Afrekenen kan snel bij de tien zelfscankassa’s of twee reguliere kassa’s. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes met daarop de beste/actuele prijs en grote beeldschermen bieden klanten inspiratie en informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Bij de servicebalie vinden klanten het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een ov-oplaadautomaat. In de hal van de supermarkt zit een Gall & Gall met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs
De nieuwe Albert Heijn biedt eveneens een flinke keuze in prijs. Naast de bekende A-merken zijn er voordelige AH-Huismerken en Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. Inmiddels zijn er al meer dan 1.250 Prijsfavorieten, in de winkels makkelijk te herkennen aan het blauwe duimpje. Ook heeft Albert Heijn wekelijks meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer.
        
Feestelijke openingsacties
Op de openingsdag waren er diverse leuke attenties, zoals bloemen, een AH-shopper en gevulde koeken. Ook na de opening blijft het extra feestelijk bij Albert Heijn Avenhorn. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Daarnaast is er een leuke actie waarbij klanten een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunnen sparen. Ook de andere 37 nieuwe Albert Heijn-winkels zullen de openingen met hun klanten gaan vieren. De komende week staan de openingen van Lelystad, Landsmeer, Purmerend en Medemblik op het programma
Albert Heijn aan de Vijverhof 9 in Avenhorn is open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 9.00 tot 18.00 uur.

Albert Heijn Avenhorn geopend A Albert Heijn Avenhorn geopend A
Albert Heijn Avenhorn geopend B Albert Heijn Avenhorn geopend B