Nona - moderne soul met een vintage feel bij Manifesto

24-09-2021

HOORNGIDS HOORN | Voor het eerst in ruim anderhalf jaar tijd is er zaterdag 25 september weer een staconcert in Manifesto, waarvoor nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar is. Alles heeft een begin, ook de tijdloze nummers van zangeres Nona. Eind twintig, maar met een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. 

Je kunt je verkleumde handen warmen aan iedere zin die Nona zingt, vanaf de vervallen nachtclub-grandeur waarmee ze ‘sealed my lips’ uitspreekt in de dampende albumopener en single van ‘It’s Alright’.

Persoonlijke smaak
Nona kent haar klassiekers, maar staat qua sound ook stevig in het nu. De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar eigen persoonlijke smaak. Ze heeft niet alleen een duidelijke liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig. Van huis uit maakt ze ook kennis met rock en blues en al die invloeden vloeien samen in een prachtig, warm bad van een debuut: Nona.
Nona speelt echter het liefst live en is trots op haar haar zeskoppige liveband met wie ze nu volop aan het optreden is in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole, Heartland en Parkpop.  

Support: Sevens
Sevens is een 20-jarige artiest uit Hasselt, België. Hij uit zich door te zingen, te schrijven, te producen en instrumenten te bespelen. Kortom, hij is een allround artiest met veel capaciteiten. Zijn homebase is R&B / Soul, al geeft hij er wel zijn eigen unieke twist aan.

Tickets
Deuren open 20.00 uur, aanvang 20:30 uur. Tickets € 15 (ex fee 1,50 per bestelling) / deur € 17,50. Manifesto, Holenweg 14c, Hoorn. Ga voor verdere info en tickets naar www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Nona Nona