Muziek en klimaat-komedie in theaterkerk Wadway

25-09-2021

HOORNGIDS REGIO | Op vrijdag 8 oktober speelt zanger Boris van der Ham zijn voorstelling ’Opstaan!’ in theaterkerk Wadway. Zaterdag 9 oktober wordt de vloer vrijgemaakt voor George en Eran met hun nieuwste toneelproductie ’George en Eran worden vegetariërs’. Alle info zie www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

Zanger Boris van der Ham neemt u mee langs een optimistisch verhaal dat ons weer helpt om op te staan. Samen met een aantal gastzangers, acteurs en muzikanten komt hij met een aantal prachtige tijdloze nummers uit het rijke repertoire van onder meer Wim Sonneveld, Toon Hermans en Jules de Corte. Ook hoort u nieuwe nummers die het hart verwarmen en energie geven. Daarnaast zal de voorstelling worden opgenomen voor een volgend live-album dat in 2022 uit zal komen. Het belooft dus een zeer bijzondere avond te worden.

IJskappen smelten, dieren sterven uit en vreemde virussen springen over naar de mens. Kortom, de wereld staat weer eens in brand. Het is tien óver twaalf en de klok tikt maar door. Om moedeloos van te worden, ware het niet dat de twee wereldverbeteraars weer eens in actie komen. Dit keer richten George en Eran in hun klimaat-komedie hun pijlen op de bio-industrie, het klimaat en misschien zelfs op de walvissen. Alles voor een betere wereld. Een boeiende toneelvoorstelling om naar uit te kijken!

Boris van der Ham Boris van der Ham