Ad Geerdink (WFM), René Assendelft (HL) en Rob Brandhoff (CDA) gasten in Radio Actueel

Zaterdag 2 oktober van 10 tot 12 uur live op HoornRadio vanaf locatie studio Foreestenhuis

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 2 oktober 2021 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur, live vanaf studio Foreestenhuis.

Het programma bestaat uit interviews, actualiteiten en muziek. Gasten zijn Ad Geerdink, directeur Westfries Museum en de gemeenteraadsleden René Assendelft (HoornLokaal) en Rob Brandhoff (CDA).

Presentator Johan van der Tuin spreekt met Ad Geerdink over de verbouwing van het museum en met de raadsleden over actuele politieke onderwerpen. 

Techniek en muziekkeuze wordt verzorgd door Edo van Eekeres, presentator is Johan van der Tuin.

HoornRadio is 24/7 te ontvangen op DAB+, www.hoornradio.nl en app tunein radio. Achteraf luisteren kan vanaf 19.30 uur op de dag van de uitzending, tot een week daarna op www.hoornradio.nl ’Live Gemist’, zowel bereikbaar via desktop als mobiel.

Foto: Uitzending Radio Actueel van 18 september met Aart Ruppert, raadslid ÉénHoorn en Dick Bennis, raadslid CDA. In het midden presentator Johan van der Tuin.

Radio Actueel van 18 september met gasten raadsleden Aart Ruppert en Dick Bennis Radio Actueel van 18 september met gasten raadsleden Aart Ruppert en Dick Bennis