Cultureel uit je dak tijdens de cultuurweken 2021

01-10-2021

HOORNGIDS HOORN ! Voor het vierde jaar op rij vinden van 1 t/m 12 november de Cultuurweken plaats in Hoorn. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen in deze twee weken deelnemen aan heel veel verschillende culturele activiteiten. Zowel op school met de hele klas als na school in hun vrije tijd. 

Ze ontdekken op een laagdrempelige manier hoe rijk Hoorn is aan cultuuractiviteiten voor kinderen. Vele culturele organisaties in Hoorn bieden activiteiten aan in de Cultuurweken. Kinderen kunnen proeven, kijken, doen en beleven. Ideaal om te ontdekken waar hun talent ligt en waar ze blij van worden. Wie weet ontdekken ze wel een leuke nieuwe creatieve hobby. 

Aanmelden
Scholen kunnen zich opgeven om met de hele klas een museum te bezoeken, filmpjes te maken, mee te doen met dans- of drumworkshops, een film bekijken of een rondleiding in de schouwburg te volgen. Na schooltijd kunnen kinderen meedoen met bijvoorbeeld muziek, dans en creatieve activiteiten. Maar ook een mooie theater- of dansvoorstelling of een museum bezoeken. 
Aanmelden voor de activiteiten kan vanaf vrijdag 8 oktober om 16.00 uur. Meedoen is gratis en aanmelden doe je via https://www.hoornbeweegt.nl/ (https://www.hoornbeweegt.nl/) De Cultuurweken is een initiatief van De Blauwe Schuit, Stichting Netwerk en de Gemeente Hoorn.

Cultuurweek logo Cultuurweek logo