Nieuwe Albert Heijn aan Aagje Dekenplein met vertrouwd team

13-10-2021

HOORNGIDS HOORN | Zoals bekend komt er op de plaats van DEEN in Kersenboogerd-Zuid een Albert Heijn. De winkel aan het Aagje Dekenplein krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. De Albert Heijn voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. 

De opening vindt plaats op dinsdag 26 oktober om 16.00 uur. Supermarktmanager Dirk-Jan Slagter en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”
 
Ingrijpende verbouwing
Alle medewerkers zijn nu in dienst bij Albert Heijn. Je ziet alle vertrouwde gezichten terug in de nieuwe supermarkt. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, nemen we dus mee”, zegt Dirk-Jan Slagter. Het pand aan het Aagje Dekenplein 29 wordt ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “In onze Albert Heijn vind je behalve nieuwe ook veel bekende producten, zoals brood van bakkerij Pater, de knoflooksaus en de bloemen- en plantenafdeling.”
 
Morgen opening in Zwaag

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Stan Kentonhof 88 en Van Dedemstraat 19, allebei in Hoorn. Morgen, 14 oktober, gaat er om 16.00 uur nog een nieuwe Albert Heijn in de gemeente Hoorn open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan de Dorpsstraat in Zwaag. Maandag 18 oktober opent om 16.00 uur Albert Heijn De Huesmolen in Hoorn.

Foto: Het winkelteam van Albert Heijn Aagje Dekenplein. Foto - Albert Heijn, Pieter Hulleman

Winkelteam Albert Heijn Aagje Dekenplein. Foto - Albert Heijn, Pieter Hulleman Winkelteam Albert Heijn Aagje Dekenplein. Foto - Albert Heijn, Pieter Hulleman

Reacties
Reactie: (Hans Bruynsma)
14-10-2021, 11:17
De vraag moet zijn of de fa.Deen haar klanten wel zo'n goede dienst bewijst. Appie Heijn is veel duurder. En (grappig?) Appie gaat op het Aagje Dekenplein weer de concurrentie aan! Daar waar nu de VOMAR huist, huisde eerder Appie! En haar concurrent was Super De Boer, het pand dat AH nu van Deen overneemt. Ik vermoed dat deze AH klanten gaat verliezen aan VOMAR: Er wonen nogal wat mensen met een uitkering (AOW of van UWV) in de buurt

Reactie: (Kees)
13-10-2021, 19:11
Wij hebben ook een AH in Avenhorn gekregen of gekregen het word je door je strot geduwd. Het mooie verhaal van AH dat je de knoflook sous wat ze in hun assortiment zouden houden klopt wel alleen ze vertelde er niet bij dat de sous 50 cent duurder zou worden.