Verwenmomenten bij PISA op 25 en 29 oktober

In kader van Borstkankermaand

HOORNGIDS HOORN | In oktober is het Borstkankermaand. Dan wordt wereldwijd extra aandacht besteed aan alle vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker. Bij inloophuis Pisa  aan de Draafsingel in Hoorn worden op maandag 25 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur en vrijdag 29 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur deze vrouwen extra verwend met verschillende activiteiten.

Jaarlijks krijgen in Nederland ruim 17 duizend vrouwen de diagnose borstkanker. Dat is 1 op de 7 vrouwen. Deze diagnose geeft heel veel stress en onzekerheid, voor de vrouw zelf, en voor haar omgeving. Borstkanker kan langdurige of blijvende gevolgen hebben voor de vrouwen en de mensen om hen heen. 

Ontmoetingen
Pisa sluit  de Borstkankermaand af  met speciale Verwenmomenten. zoals een presentatie van lingerie en badmode, nagels lakken, creatieve activiteiten en portretfotografie. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting met andere vrouwen. Assistent-coördinator van PISA Mariska Verhaar: “We willen met wat extra aandacht en liefde de vrouwen ondersteunen tijdens of na afloop van hun behandeling.”
Inloophuis Pisa werkt met een coronaprotocol. Ook tijdens deze activiteiten wordt voorzichtigheid in acht genomen: afstand houden, extra handen wassen, eventueel mondkapje gebruiken en thuisblijven als je verkoudheidsverschijnselen hebt. Ook wordt de deelnemers gevraagd zich op te geven voor het Verwenmoment, er is beperkt plaats. Opgeven kan telefonisch via 0229-758531 of per mail naar administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl).

In gesprek bij Pisa In gesprek bij Pisa