Online bijeenkomst 'Mijn kind verdwijnt in sociale media en gamen'

Maandag 15 november 20.00 - 21.15 uur

HOORNGIDS REGIO | GGD Hollands Noorden organiseert de online bijeenkomst met Laurens Veltman ’Mijn kind verdwijnt in sociale media en/of gamen’. Voor ouders/opvoeders van kinderen die online actief zijn. Van 5 t/m12 november 2021 is de landelijke Week van de Mediawijsheid en staat in het teken van: Samen Sociaal Online. Samen Sociaal Online is de uitnodiging om het gesprek met elkaar aan te gaan. Rond de Week van de Mediawijsheid worden door het hele land activiteiten georganiseerd.

Op maandagavond 15 november organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst ’Mijn kind verdwijnt in sociale media en/of gamen’. Tijdens deze online bijeenkomst koppelt Laurens Veltman zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van gameverslaving aan zijn werk als psycholoog. Hij neemt je mee in de digitale belevingswereld van kinderen/jongeren, om van daaruit aan te sluiten, in contact te komen en bij te sturen. Je krijgt praktische handvatten die je kunt inzetten om in contact te komen met kinderen/jongeren over sociale media en games.

Datum, tijd, locatie, kosten, trainer en aanmelden

Datum: maandagavond 15 november 2021

Tijd: 20.00 - 21.15 uur

Kosten: Kosteloos

Spreker: Laurens Veltman (psycholoog en ervaringsdeskundige).

Aanmelden: Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.ggdhn.nl/cursussen (http://www.ggdhn.nl/cursussen)

Vragen over opvoeden?

Als je naar aanleiding van deze online bijeenkomst vragen hebt kun je bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl (mailto:positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl). Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website: www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord en www.ggdhollandsnoorden.nl (http://www.ggdhollandsnoorden.nl).

GGD Hollands Noorden organiseert online bijeenkomst over gamen en opvoeden GGD Hollands Noorden organiseert online bijeenkomst over gamen en opvoeden