Eric Vloeimans, Will Holshouser en Sjaak Bral in Theaterkerk Wadway

31-10-2021

HOORNGIDS REGIO | Op vrijdag 5 november komen Eric Vloeimans en Will Holshouser muziek maken in theaterkerk Wadway met hun theaterconcert Two for the road. Zaterdag 6 november verwelkomen wij cabaretier Sjaak Bral met zijn try-out van Vaarwel 2021. Aanvang telkens om 20.30 uur, alle in zie ook www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

Eric en Will met theaterconcert Two for the road op vrijdag 5 november

Eric Vloeimans is alom bekend als absolute meester op de trompet en zijn fluwelen fluistertoon is onmiskenbaar. Zijn altijd kleurrijke aanwezigheid heeft al vele muziekliefhebbers gelukkig gemaakt. De Amerikaan Will Holshouser kreeg als kind een accordeon en heeft een bijzondere niche voor hemzelf gevonden als accordeonist, improvisator en componist. Will combineert swing, bop en freestyle-improvisatie met verschillende traditionele accordeonstijlen, zoals tango, zydeco en klezmer. Kortom; Dé ideale partner voor Eric.

Sjaak Bral met oudejaarsconference Vaarwel 2021 op zaterdag 6 november

De oudejaarsconference van Sjaak Bral Vaarwel 2021 zal een vrolijke voorstelling zijn over het verslaan van het coronavirus. Hoe de wereld zich uit de wurggreep van Covid worstelde met vaccinaties en hoe alles weer terug was bij het ‘Oude Normaal’. Althans, dat zou mooi zijn. Het enige dat we nu weten is dat we niets weten, nou ja, toch wel: dat Sjaak zijn 25e oudejaarsvoorstelling zal spelen. Een jubileum dus!

Eric en Will Eric en Will
Sjaak Bral Sjaak Bral