Wie meld jij aan voor de vrijwilligersprijs Hoorn 2021?

HOORNGIDS HOORN | Heb jij die vrijwilliger in je organisatie of ken je die vrijwilliger die echt het verschil maakt? Die altijd een stapje harder gaat en altijd voor de organisatie klaarstaat? Dan mag hij of zij best eens in het zonnetje worden gezet! Maar misschien vind je het moeilijk om een keuze te maken, omdat gewoon iedereen binnen de organisatie super goed werk verricht en een opsteker verdient? Zet dan de hele organisatie in het zonnetje, door deze aan te melden. Meld jouw favoriete vrijwilliger en/of je organisatie aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn! Dat kan tot en met 31 oktober via www.vrijwilligersprijshoorn.nl (http://www.vrijwilligersprijshoorn.nl).

Twee categorieën

Er zijn twee categorieën: de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Hoorn. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Hoorn en/óf woont in de gemeente Hoorn en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.

En de winnaar is…

Na 31 oktober buigt de vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest vervolgens van beide categorieën drie genomineerden. Vanaf 23 november kan er gestemd worden op de genomineerden. Op vrijdag 10 december zal de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie 2021 van Hoorn bekend worden gemaakt.

Meer vragen over de Vrijwilligersprijs Hoorn? Neem contact met op via 0229-216499 of stuur een mail naar Nancy Alders, n.alders@vrijwilligerspunt.com (mailto:n.alders@vrijwilligerspunt.com)

Op de foto de winnaars van vorig jaar: Jim Borra, Jan van der Gracht en Watertaxi Hoorn (vertegenwoordigd door Bram Nijenhuis). Wethouder Kholoud Al Mobayed reikte de prijzen uit. 

Winnaars van vorig jaar Winnaars van vorig jaar