GGD vaccineert 9, 12 en 13 november in de Grote Waal

05-11-2021

HOORNGIDS HOORN | GGD Hollands Noorden biedt inwoners van de wijk de Grote Waal in Hoorn de mogelijkheid een coronavaccin te halen in de buurt.  Op dinsdag 9, vrijdag 12 en zaterdag 13 november wordt er gevaccineerd in sporthal De Grote Beer bij het wijkcentrum. De tijdelijke vaccinatielocatie is dinsdag en vrijdag open van 13.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag kan men terecht tussen 10.00 en 16.00 uur. 

Voor de vaccinatie hoeft géén afspraak te worden gemaakt. Tijdens de openingsuren kan men gewoon binnenlopen. Het enige wat men mee moet nemen is een geldig identiteitsbewijs. Een coronavaccin moet twee keer worden toegediend. Degene die een eerste prik in sporthal De Grote Beer krijgt, kan daar ook voor de tweede prik terecht. Informatie hierover wordt verstrekt bij de eerste prik.

Voorlichting
Niet alleen kan men in de sporthal terecht voor een prik, ook als men twijfelt over het wel of niet vaccineren, kan men langskomen. Er is een arts aanwezig om voorlichting te geven. Als iemand na de beantwoording niet gerust is gesteld, dan kan men gewoon weggaan. In Nederland beslist iedereen zélf over het wel of niet ophalen van de coronaprik. Vaccineren is niet verplicht. Dat mag iedereen zelf weten.

Wijkcentrum Grote Waal Wijkcentrum Grote Waal

Reacties
Reactie: (Redactie HoornGids)
6-11-2021, 06:58
Iedereen, waar je ook woont, kan daar terecht voor vaccinatie Covid-19. Dus ook inwoners van Schellinkhout.

Reactie: (Anna Groot )
5-11-2021, 16:51
Ik woon in Schellinkhout kan ik er ook terecht ?