Stichting Netwerk organiseert 'Repair Café' in Wijkcentrum Kersenboogerd

Weggooien? Mooi niet!

HOORNGIDS HOORN | Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Stichting Netwerk organiseert op elke tweede woensdag van de maand startend op 10 oktober een Repair Café.

In wijkcentrum Kersenboogerd aan de Brederodegracht 1, draait het op elke tweede woensdag van de maand allemaal om repareren. Tussen 9.30 uur en 11.30 uur  staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies en kleding... alles wat het niet meer doet of stuk is, is welkom. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad. Let op, u kunt ook kapotte kleding laten maken.

Het eerstvolgende Repair Café is op 10 november, van 9.30 uur tot 11.30 uur in Wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1, 1628 LZ.

Heeft u vragen? Tel. 0229 21 99 66 of mail m.olijve@netwerkhoorn.nl (mailto:m.olijve@netwerkhoorn.nl)

Repair Cafe in Wijkcentrum Kersenboogerd Repair Cafe in Wijkcentrum Kersenboogerd
Wijkcentrum Kersenboogerd Wijkcentrum Kersenboogerd