Bingo en dansen in wijkcentrum De Zaagtand

Update: Vanwege coronamaatregelen geannuleerd !!!!!!!!!

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 21 november zijn er in wijkcentrum De Zaagtand weer de gezellige activiteiten van de zondagmiddag: bingo en de dansmiddag voor senioren. De muziek wordt, zoals vanouds, geregeld door DJ Bert Duyndam. Onder het genot van een  hapje en een drankje wordt geprobeerd de sfeer nog meer te verhogen.

Dezelfde middag is er ook weer bingo. Gezelligheid staat voorop, maar elke keer zijn er leuke prijzen te winnen. De bingo begint om 13.30 uur en deelname kost slechts  € 0,50 per kaart. Er bestaat een kans dat tweedehandskledingwinkel Doe Wat geopend is. Als u geluk heeft kunt u misschien een zeer betaalbaar buitenkansje bemachtigen.


Coronamaatregelen 
Voor alle activiteiten geldt dat u zich aan de coronamaatregelen dient te houden en dat u de aanwijzingen van de medewerkers opvolgt. De aanvang is 14.00 uur en de kosten zijn € 3,50. Alle activiteiten van Netwerk kunnen ook betaald worden met de Cultuur Strippenkaart.
Meer informatie en aanmelden: wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn. Telefoon 0229 855700. Emailadres is zaagtand@netwerkhoorn.nl (mailto:zaagtand@netwerkhoorn.nl).

De Zaagtand De Zaagtand