HoornRadio, het ontstaan van een lokale radiozender

17-11-2021

HOORNGIDS HOORN | Stichting Netwerk is er wederom in geslaagd een leuke activiteit naar wijkcentrum De Huesmolen te halen. Op woensdag 24 november wordt een lezing georganiseerd over de lokale radio met als titel ‘Hoornradio, het ontstaan van een lokale radiozender’. Voorzitter Edo van Eekeres zal er met trots en passie over komen vertellen. 

Tegenwoordig is dé radiozender van Hoorn in grote delen van Noord-Holland in uitstekende kwaliteit te beluisteren. Bij de oprichting in 2013, toen de zender nog Radio Bontekoe heette, werd de zender alleen uitgezonden via internet.

Info en muziek
HoornRadio brengt naast uitstekende muziek veel lokaal nieuws uit Hoorn, Blokker en Zwaag. De programmering is divers en voor elk wat wils. Hoe de radiozender is ontstaan en gegroeid wordt verteld door voorzitter Edo van Eekeres. Ondersteund door foto’s en andere beelden zal hij met veel trots en passie het hele verhaal vertellen, zoals u dat nog nooit eerder gehoord hebt.

Wijkcentrum De Huesmolen
Iedereen is van harte welkom op woensdag 24 november in wijkcentrum De Huesmolen. De presentatie zal zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur met in het midden een pauze, waarbij een drankje kan worden genomen aan de bar. De middag is georganiseerd door het seniorencircuit van Stichting Netwerk. Vanwege de coronamaatregelen wordt u verzocht een mondkapje te dragen bij binnenkomst; zodra u zit mag het af. De stoelen staan 1,5 meter uit elkaar. Reserveren is niet nodig. De kosten zijn € 5, inclusief een kopje thee of koffie.

Wijkcentrum De Huesmolen - Regenboogzaal Wijkcentrum De Huesmolen - Regenboogzaal