Positief GGD-rapport voor BSO Hoorn-Centrum

19-11-2021

HOORNGIDS HOORN | Toewijding en professioneel handelen worden beloond. Het team van BSO Hoorn-Centrum heeft op 21 oktober 2021 bezoek gehad van een GGD-inspecteur, hetgeen heeft geleid tot een prachtig rapport. De locatie voldoet aan alle getoetste voorwaarden.

Alle locaties voor kinderopvang worden regelmatig bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD. Daarna wordt een officieel inspectierapport op de website van Landelijk Register Kinderopvang gezet. De inspecties worden uitgevoerd om te controleren of de locaties voldoen aan alle eisen uit de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen. De alleszeggende conclusie luidde: ”De houder voldoet aan de getoetste voorwaarden.” 

Trots
Een woordvoerder van Kinderopvang Berend Botje: ”Wij zijn trots op dit positieve GGD-inspectierapport. Wij streven ernaar om de kwalitatief best mogelijke kinderopvang te bieden. De conclusies uit het rapport bevestigen dat onze missie, visie en waarden er borg voor staan dat Berend Botje royaal voldoet aan alle wettelijke eisen en regels die aan de kinderopvang worden gesteld. Wij beschouwen de inspecties als een belangrijke ondersteuning van ons eigen beleid. In een steeds veranderende maatschappij is het zaak alert te blijven op nieuwe ontwikkelingen en eisen. Streven naar de hoogste kwaliteit is voor ons daarom een continu proces, waarin de GGD als toezichthouder een belangrijke rol speelt.”

Berend Botje Berend Botje