Gods Wegen in muziektheater Wadway 11 december

26-11-2021

HOORNGIDS REGIO | Op zaterdag 11 december komen Nina de la Parra en Sanne Landvreugd naar Wadway met hun voorstelling Gods Wegen. Gods wegen leidden er al 22 jaar geleden toe dat Nina en Sanne bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo. Ze hebben allebei een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder en staan samen op de podia in Nederland. 

Nina met een autobiografische bevraging o.a. over haar christelijke klasje, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester. Sanne in een virtuoze stijloefening van Caribbean dancemusic, jazz, blues en house op diverse saxen.
 
Spoken word
Kortom ’spoken word’ en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses: zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk, trappen zij hun complete afkomst, hun generatie vrouwen en uiteindelijk zichzelf in de baarmoeder. Entertainment van de hoogste duikplank. Zie ook www.ninadelaparra.com (http://www.ninadelaparra.com).
De aanvang in Theaterkerk Wadway is om 20.30 uur. Alle info op www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

Nina Gods Wegen - Jochem Jurgens Nina Gods Wegen - Jochem Jurgens