Jehova’s Getuigen niet langs de deur

Digitaal tijdschrift biedt een tussentijdse oplossing

HOORNGIDS REGIO | U heeft ze ongetwijfeld gemist de laatste tijd: Jehova’s Getuigen. Altijd een blijde boodschap brengend en bereid om prangende vragen te beantwoorden of vragen die spontaan bij u opkomen. De Getuigen zijn sinds corona in ons land heerst niet meer bij de mensen langs geweest om de naasten niet in gevaar te brengen. Velen zullen De Wachttoren dan ook node missen.

Om die reden heeft de organisatie een digitale versie uitgegeven, met dit keer als thema ’Binnenkort een betere wereld’. Er worden allerlei vragen beantwoord, zoals ’Als je kijkt naar alles wat er in de wereld gebeurt, kun je dan zeggen dat het einde dichtbij is?’ en tevens ’Kun je iets doen om het einde van de wereld te overleven?’ Tenslotte de logische vervolgvraag ’Wat gaat er na het einde gebeuren?’ In het digitale tijdschrift staat het Bijbelse antwoord op die vragen.
  
Andere ontmoetingen
Sinds het begin van de coronapandemie is het kerkgenootschap gestopt met de huis-aan-huis-bezoekjes en is gezocht naar andere manieren om potentiële leden te bereiken. Dat gebeurt via buren, familie en bij toevallige ontmoetingen. Op deze wijze proberen de Getuigen hun boodschap over te brengen. Zoals eerder aangegeven luidt die boodschap: Binnenkort een betere wereld. En dat wil toch iedereen.

Jehova's Getuigen - Een betere wereld Jehova's Getuigen - Een betere wereld