Voorzitter van Always Forward vertrekt

Willem Kluft draagt voorzittershamer over aan Mark Luiken

HOORNGIDS HOORN | Scheidend voorzitter Willem Kluft heeft tijdens de memorabele honderdste Algemene Ledenvergadering van Always Forward zijn voorzittershamer aan interim-voorzitter Mark Luiken overgedragen. Een commissie gaat de komende maanden aan de slag om een nieuwe voorzitter voor de lange termijn te werven.
 
Het liefst had Kluft een geruisloze overgang gezien, maar verschillende leden namen de gelegenheid te baat hun waardering uit te spreken voor 12 jaar uitstekend voorzitterschap. Algemeen werd erkend dat Kluft de vereniging op vele vlakken naar een hoger niveau getild heeft. Hij is de langstzittende voorzitter in het honderdjarig bestaan van de vereniging.
 
Dankwoord
Namens de leden bedankte Erik van Dulmen de voorzitter voor bewezen diensten. Matthijs Wolff informeerde de leden vervolgens over de stappen die de commissie gaat nemen om binnen een aantal maanden een nieuwe voorzitter te werven. Zijn voorstel om Mark Luiken te benoemen tot interim-voorzitter werd door de aanwezige leden unaniem aangenomen.
De leden van de vereniging krijgen deze week allen een brief van de aftredend voorzitter, en de profielschets die de commissie voor de nieuwe voorzitter heeft opgesteld.

Willem Kluft draagt voorzittershamer over Willem Kluft draagt voorzittershamer over