Uniek herinneringsprogramma bij HoornRadio

Drie uur durend live-herinneringsprogramma met verzoeknummers

HOORNGIDS HOORN | Ieder jaar op of rond 30 november verzorgen Jacqueline Groen en Wally Ooms een uniek live-herinneringsprogramma bij HoornRadio. In de afgelopen jaren is het programma met verzoeknummers ter herinnering aan overleden dierbaren vanwege de toenemende hoeveelheid verzoekjes uitgebreid van 1 uur naar 3 uur. 

Presentator Wally Ooms zal de aan- en afkondigingen voor zijn rekening nemen. Jacqueline Groen zal als altijd zorgen dat de aangevraagde muziek klaar staat en neemt daarbij tevens de techniek ter hand. Het zal net als andere jaren weer een emotioneel gebeuren zijn tijdens de live-uitzending. 

Speciale datum
Het programma is ooit ontstaan doordat 30 november een gedenkwaardige datum bleek te zijn voor de programmamakers zelf en voor diverse wederzijdse kennissen. Sinds die tijd wordt getracht op of rond die datum het herinneringsprogramma uit te zenden. Ruimschoots daarvoor is de aankondiging via facebook gedaan met een fraai filmpje, dat HIER (https://www.facebook.com/hoornradio/videos/1090853644993795) te zien is. 

Tientallen verzoeknummers
Voor de uitzending van dinsdag 30 november staan weer tientallen nummers op de playlist, alsmede gesprekken met enkele mensen die in de uitzending te horen zullen zijn. Dit zijn Jan-Simon Minkema, die een gedicht zal voorgedragen en de eveneens aan HoornRadio verbonden Frederik de Groot met een kort verhaal. Aansluitend zullen hun verzoeknummers worden gedraaid. 

Het programma is dinsdag 30 november te beluisteren van 18.00 tot 21.00 uur bij HoornRadio via www.hoornradio.nl, via DAB+ of de app Tunein Radio.

Herinneringsuitzending 30 november 2021 Herinneringsuitzending 30 november 2021

Reacties
Reactie: (Alie)
30-11-2021, 18:52
Geweldig dat jullie dit elk jaar doen.Een mooi eerbetoon aan onze dierbaren.En elk jaar weer kippenvel.Dank daar voor,Gr ,Alie.