Het Park steunt Hoornse jongerenstichting Join The Project

Sprankelend de feestdagen in

HOORNGIDS HOORN | Met een prachtig versierde foyer en zoveel mogelijk voorstellingen in de middag, geniet Schouwburg Het Park in afgeslankte vorm van een sprankelende decembermaand. Er wordt bovendien geld opgehaald voor een goed doel: ’Join The Project’. Een initiatief dat een lichtpuntje wil zijn voor jongeren in het nieuwe jaar.

Eenzaamheid, somberheid en angst, het zijn gevoelens waar veel mensen in Hoorn nu als gevolg van de verscherpte coronamaatregelen extra last van hebben. Met name jongeren. Join The Project is door jongeren voor jongeren opgezet om zelf constructief met deze gevoelens aan de slag te gaan. Met het gedoneerde geld organiseert de nieuwe stichting een Hoorns event op Blue Monday: de meest depressieve dag van het jaar. Join The Project wordt o.a. gesteund door Gemeente Hoorn en Vrijwilligerspunt.   

Hoe gaat het in z’n werk?  
Laat ‘Rudolf het sprankelende rendier’ rennen naar z’n doel: 3200 euro ophalen voor Join The Project. Fysiek vindt u Rudolf in de Othellofoyer, online gaat hij letterlijk rennen van elke donatie die er binnenkomt. Doneren kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk tijdens het bestellen van uw kaarten. Zo gaat u niet alleen naar een mooie voorstelling, maar maakt u ook een mooi gebaar om een lichtpuntje te zijn voor jongeren in 2022. Doneren kan natuurlijk ook los, via www.hetpark.n (http://www.hetpark.n)l. 

Het Park tijdens de feestdagen 
Volgens de huidige maatregelen moet Het Park haar deuren sluiten om 17 uur. Niemand weet hoe de wereld eruitziet na 18 december, maar bij Het Park kijkt men positief uit naar sprankelende feestdagen. De foyers zijn sfeervol versierd en er staat een feestelijk programma in de zalen gepland. Bekijk het gehele programma op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

Het Park steunt Hoornse jongerenstichting Join The Project Het Park steunt Hoornse jongerenstichting Join The Project