Deuren van Inloophuis Pisa grotendeels gesloten

Inloophuis wel telefonisch of via zoom-gesprek bereikbaar

HOORNGIDS HOORN | Om kwetsbare bezoekers, die soms niet gevaccineerd (kunnen) zijn, zoveel mogelijk te beschermen zijn de deuren van Inloophuis Pisa weer grotendeels gesloten. Zo wordt gehoor gegeven aan de oproep zoveel mogelijk thuis te blijven. Over twee weken wordt de situatie opnieuw bekeken en wordt de afweging gemaakt of het Inloophuis weer open kan of niet. Houd daarvoor de website https://www.inloophuispisa.nl (https://www.inloophuispisa.nl) en facebookpagina https://www.facebook.com/inloophuispisa/ (https://www.facebook.com/inloophuispisa/) in de gaten.

De leiding van het Pisa-huis geeft in haar nieuwsbrief aan dat het een lastige afweging was om enerzijds kwetsbaren te beschermen en anderzijds bezoekers het steuntje in de rug dat zij zo hard nodig hebben, te ontzeggen.  

Het Inloophuis is wel open voor degenen die behoefte hebben aan een gesprek. Bellen kan op nummer 0229-758531 op maandag en woensdag van 13.00 tot 15.00 uur en dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Je kunt ook een afspraak maken voor een zoom-gesprek of één-op-één-gesprek. Een van de gastheren of -vrouwen staat je graag te woord. Ze zijn getraind in psychosociale ondersteuning, bieden een luisterend oor en kunnen met je meedenken. 

Inloophuis Pisa Inloophuis Pisa