Zangeres Luna Zegers met De Cádiz a Cuba, con amor in Theaterkerk Wadway

Zaterdag 18 december

HOORNGIDS REGIO | Op zaterdag 18 december komt zangeres Luna Zegers met De Cádiz a Cuba, con amor voor een theaterconcert naar theaterkerk Wadway. Uiteraard indien de Covid-maatregelen het toelaten. Aanvang is om 20.30 uur, alle info zie website www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

De Cádiz a Cuba, con amor is het nieuwe programma van zangeres en componiste Luna Zegers. Een bruisende muziekvoorstelling die het publiek meeneemt langs Spaanse en Cubaanse muziek van 1900 tot in de 21e eeuw. Een prachtige mix van vele soorten en stijlen: van vurige flamenco naar punto cubano, via rumba naar swingende salsa.

Luna Zegers brengt dit, met gepassioneerde muziek doorspekte, verhaal met veel liefde en grote muzikale kundigheid, mede door haar indrukwekkende kennis van de Spaanse en Cubaanse muziek. Luna’s begeleidende musici komen uit Spanje en Latijns-Amerika.

Kortom: Een mooie warme avond in de donkere wintermaanden en een geweldige afsluiting van de eerste helft van het seizoen. Zie ook www.lunazegers.com (http://www.lunazegers.com)

Luna Zegers Luna Zegers