Elsa Birgitta Bekman met A Candlelight Christmas in de Huesmolen

09-12-2021

HOORNGIDS HOORN | In de maand dat ook Manifesto alle concerten helaas weer moet verplaatsen is er gelukkig ook een bericht van een concert dat covid-proof kan worden uitgevoerd. In de Huesmolen verzorgt Elsa Birgitta Bekman op zaterdagmiddag 18 december een bijzondere kerstshow onder de naam ’A Candlelight Christmas’.

Op het muzikale kerstmenu van Manifesto staat deze zaterdagmiddag een bijzondere en exclusieve voorstelling van Elsa Birgitta Bekman & Band. Onder de naam ’A Candlelight Christmas’ heeft Elsa een bijzondere en eigenzinnige Kerstshow samengesteld die bol staat van de mooie liedjes van haar debuutalbum ’Once In My Life’, aangevuld met unieke bewerkingen van bestaande songs. Kortom, een sfeervol matinee met kaarsen natuurlijk, veel kaarsen…...... Met Jade Welling - viool, Pascal Voorbraak - gitaar en Rogier van Roosmalen - drums.

Tickets voor het optreden op zaterdag 18 december bij Manifesto – locatie de Huesmolen voor 12,50 ex fee te koop via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl). Deuren open om 14.30 uur, aanvang 15.00 uur.

Sankta Lucia Sankta Lucia