Jongeren een steuntje in de rug geven

Doneeractie via Schouwburg Het Park

HOORNGIDS HOORN | Vanaf begin december is er een inzamelingsactie gaande voor het jongerenproject ‘Join the Project’. Schouwburg Het Park helpt mee om jongeren een steuntje in de rug te geven middels het inzamelen van geld. Met de opbrengst wordt een online evenement op Blue Monday voor jongeren georganiseerd.

In de decembermaand is Het Park altijd prachtig versierd. Een middag of avond uit in het theater wordt hiermee extra glans gegeven. Helaas is een voorstellingsbezoek door de harde lockdown niet mogelijk momenteel. Maar, kan Het Park wel helpen om klaar te staan voor een ander.

Wat is ‘Join The Project’

Het Hoornse initiatief ‘Join the Project’ wil graag een lichtpuntje zijn voor jongeren. Eenzaamheid, stress en vermoeidheid zijn tijdens de lockdowns grote problemen, die ook enorm spelen onder jongeren. ‘Join The Project’ is ontstaan uit een handvol jongeren die dit willen veranderen mede door te praten over deze onderwerpen op scholen. Het idee is om jongeren hun eigen project op te laten zetten om andere jongeren te helpen bij hun problemen en er voor elkaar te zijn.

Geld inzamelen  
Het Park is samen met ‘Join the Project’ een geldinzamelingsactie gestart. Met het opgehaalde geld wordt een bijdrage geleverd aan het online evenement dat gaat plaatsvinden rond Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar in januari. De huidige stand is €316,50 én het doel is ruim €3.000. Dus er zijn nog wat meters te maken. Doneren kan tot en met 3 januari 2022 via www.hetpark.nl/ontdek-het-park/theater/feestdagen-in-het-park (http://www.hetpark.nl/ontdek-het-park/theater/feestdagen-in-het-park)

Jongeren steuntje in de rug geven Jongeren steuntje in de rug geven