Pisa Webinar Voedingsproblemen

Woensdag 12 januari van 10.00 tot 11.00 uur

HOORNGIDS HOORN | Bij kanker en de behandeling hiertegen kunnen allerlei voedingsproblemen en voeding-gerelateerde klachten voorkomen, zoals verminderde eetlust of veranderingen in de smaakbeleving. Op woensdag 12 januari van 10.00 tot 11.00 uur vindt daarover een PISA-Webinar plaats: Voedingsproblemen bij kanker en wat kan de diëtist hierin betekenen? Het webinar wordt gegeven door Jolanda Gijben, diëtist van Dieet Compleet in Hoorn.

Diëtiste Jolanda Gijben gaat in op het belang van goede voeding tijdens en na de behandeling tegen kanker. Wat kun je zelf doen aan de voedingsproblemen, wat kan de omgeving hierin betekenen en welke signalen zijn een reden om een diëtist in te schakelen?

Aanmelden kan via de website, door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl (mailto:dministratie@inloophuispisa.nl) of te bellen naar 0229-758531. Deelnemers ontvangen de uitnodiging voor de zoom-webinar via de mail. Deelname is gratis, al is een bijdrage voor Pisa altijd welkom: NL59 RABO 0148 1294 39.

Pisa Webinar Voedingsproblemen Pisa Webinar Voedingsproblemen