Vandaag te hoorn op HoornRadio

Zaterdag 8 januari 2022

HOORNGIDS HOORN | De enige echt lokale zender in Hoorn is op meerdere manieren te ontvangen: op uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon: www.hoornradio.nl, klik of tik dan op ’luister live’ en zet de speler aan. Er is dan niet alleen iets te horen, maar ook te zien! Vergeet niet het geluid van het apparaat aan te zetten. Via wifi luisteren is geheel gratis! Als u een DAB+ radio bezit, is HoornRadio op kanaal 8C *) te ontvangen. Ook is Hoornradio aanwezig op de radio verzamelapp tunein radio.  

Uitgelicht uit het programma van zaterdag: 


BONT VINYL 10 uur. De nostalgie spat af van het programma ’Bont Vinyl’ van Jan Berg. Hij draait vandaag (en ook op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) tussen 10 en 11 uur van grammofoonplaten. Hits van vroeger. Lekker weg zwijmelen en met je gedachten naar de tijd toen geluk heel gewoon was.

HOORNRADIO CULTUUR 12.00 uur. In dit twee uur durende programma behandelt Hendric van Doorn alles op het gebied van kunst- en cultuur in Hoorn en omstreken. Hendric heeft zijn sporen verdiend in de cultuurwereld en in het bijzonder de Westfriese. Jarenlang schreef hij over kunst en cultuur in  het NHD, de toonaangevende krant in Hoorn en Westfriesland. Door zijn kennis van zaken is dit programma uiterst informatief voor de in kunst en cultuur geïnteresseerden.


OLDIES BUT GOODIES 15.00 uur. Twee uur lang draait Peter Kaarls allerlei muziek, voornamelijk oudere hits en evergreens. Zijn bijzondere manier van presenteren maakt het programma uniek. Zo hoor je het nergens.

GOUD VAN OUD 17.00 uur. Op geheel eigen unieke wijze draait Alie van Veen, die in dit programma DJ Alibi heet, eerder aangevraagde verzoekplaten. De zich steeds verder uitbreidende kring van luisteraars en platenaanvragers weet zij door haar manier van presenteren aan zich te binden. Steekwoord van dit programma is dan ook gezelligheid.

*) Afhankelijk van de plek, kan door afscherming door bebouwing het signaal soms worden onderbroken. 

Jan Berg - Hendric van Doorn - Peter Kaarls - DJ Alibi Jan Berg - Hendric van Doorn - Peter Kaarls - DJ Alibi