Paul Elenbaas, oprichter VOCHoorn, sluit zich aan bij Liberaal Hoorn

Oud-raadslid Symen van der Meer is nummer drie op de kandidatenlijst

HOORNGIDS HOORN | Paul Elenbaas, oprichter van de ondernemerspartij VOCHoorn is terug in de politiek en staat als lijstduwer op de lijst van de nieuwste politieke partij ’Liberaal Hoorn’. ”Eindelijk een partij die denkt in mogelijkheden en oog heeft voor wat de stad echt nodig heeft”, dacht Paul Elenbaas bij het lezen van het artikel van ’Liberaal Hoorn’ om ondernemers te faciliteren met het plaatsen van een marktkraam voor hun winkel. Fractievoorzitter Chris de Meij is verheugd dat Paul zich bereid heeft verklaard tot lijstduwer.

”Om Paul in je team te hebben, die naast zijn bedrijf ook nog eens 35 jaar MKB ervaring meebrengt, is ontzettend fijn”, aldus De Meij.

Naast Paul Elenbaas is ook Symen van der Meer weer terug in de politiek. Symen van der Meer was eerder raadslid voor het CDA en Hoorns Belang en is naast ondernemer ook lid van de Ondernemersvereniging Stad Hoorn. Symen van der Meer geeft aan dat het vertrouwen in de politiek de afgelopen jaren flink is gedaald. Hij vindt de oorzaken daarvan duidelijk: ”De toeslagenaffaire, het falend immigratie- en asielbeleid en jarenlange wachtlijsten voor een huurwoning. Er is echt een koerswijziging nodig om Hoorn aantrekkelijk te houden voor onze inwoners en ondernemers. Het is tijd voor verandering.”

Hieronder de eerste 10 van de 21 leden die op de kandidatenlijst van ’Liberaal Hoorn’ staan:

Chris de Meij

Alex van der Kleij

Symen van der Meer

Debbie Kater van Vliet

Fred Avis

Peter van Peperstraten

Hans Swier

Monique Gelmers

Astrid Hendriks

Albert van der Horst

Zaterdagmarkt Zaterdagmarkt