Tijd om wensen te vervullen

Omnyacc en Voor een mooie stad hard bezig om in de Wensboom achtergelaten wensen waar te maken

HOORNGIDS HOORN | Maar liefst 60 wensen zijn in de Wensboom achtergelaten. Dit initiatief van Omnyacc Hoorn in samenwerking met Voor een mooie stad is daarmee een groot succes te noemen! Ook hebben 14 wensvervullers, bedrijven die willen helpen om deze wensen te vervullen, zich aangediend. Daarmee kunnen zeker zo’n 10 wensen worden vervuld. Meer wensen vervullen lijkt vooralsnog niet te lukken. Ben je ondernemer en wil je alsnog helpen om zoveel mogelijk wensen uit te laten komen? Neem dan zeker contact op met Omnyacc Hoorn.

De ingestuurde wensen variëren van een aquarium voor een huiskamer met patiënten, een verwendag voor iemand die het zwaar heeft gehad tot iemand die graag gebracht en opgehaald wordt naar het VUmc. Stuk voor stuk hele mooie wensen waar Omnyacc en Voor een mooie stad achter de schermen hard mee bezig zijn om waar te maken. De eerste matches zijn gemaakt en de verwachting is dat er nog veel meer gaan volgen.

Op 13 januari is de nieuw te bouwen woongroep Villa Oigenwois blij gemaakt met twee kunstkerstbomen, lichtjes en ballen. De 16 bewoners kunnen de aankomende kerst sfeervol doorbrengen dankzij Hofmeister Automotive en Tuincentrum De Boet. Zij kunnen nog meer hulp gebruiken voor onder andere een snoezelkamer.

Interesse om hieraan bij te dragen? Ga naar: https://www.villaoigenwois.nl/ (https://www.villaoigenwois.nl/).    

Wil je meer lezen over het initiatief van De Wensboom kijk dan op www.vooreenmooiestad.nl/wensboom (http://www.vooreenmooiestad.nl/wensboom).

Woongroep Villa Oigenwois blij gemaakt met twee kunstkerstbomen, lichtjes en ballen Woongroep Villa Oigenwois blij gemaakt met twee kunstkerstbomen, lichtjes en ballen
Kaartje van de gulle gevers Kaartje van de gulle gevers