Theaterkerk Wadway weer open

26-01-2022

HOORNGIDS REGIO | Of het allemaal gaat lukken is niet zeker nog maar theaterkerk Wadway begint graag aan de tweede helft van wederom een gek theaterseizoen. Met als alles lukt met de impresariaten op vrijdag 4 februari Frédérique Spigt met Viva El Tango en op zaterdag 5 februari cabaret met Kirsten van Teijn met haar nieuwste productie (S)experiment. Kijk voor het laatste nieuws op de website www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl).

Voor deze unieke voorstelling heeft Frédérique Spigt wereldberoemde tango’s hertaald in het Nederlands. De tango, ontstaan aan de oevers van de Rio de la Plata, gaat bij uitstek over liefde, verbinding, vriendschap, maar zeker ook over verlies en eenzaamheid.

Spigt, geboren en getogen in de grote havenstad Rotterdam brengt de tango met haar doorleefde stem dicht bij het publiek. De klanken van de milonga, wals en tango en enkele eigen composities zullen gegarandeerd uw hart verwarmen. Hoe kan dat ook anders met de virtuoze volbloed tangomuzikanten: Tijmen Veelenturf (viool), Tim Panman (gitaar) en speciaal voor deze tournee de uit Parijs afkomstige Lysandre Donoso op de bandonéon.

In (S)experiment onderzoekt cabaretière Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.

Theaterkerk Wadway Kirsten van Teijn - Sexperiment Theaterkerk Wadway Kirsten van Teijn - Sexperiment