Stadsdichter Levi Noë met Spoken Word in tuin van inloophuis Pisa

Gedicht ter gelegenheid van wereldkankerdag

HOORNGIDS HOORN | Ter gelegenheid van wereldkankerdag, vrijdag 4 februari, maakte de stadsdichter van Hoorn - Levi Noë - een prachtig Spoken Word voor Inloophuis PISA. Het gedicht wordt donderdag 3 februari voor het eerst voorgedragen door Levi in de tuin van Inloophuis PISA aan de Draafsingel in Hoorn. De komende tijd is het gedicht op film op verschillende social media te zien.

Inloophuizen richten zich op kwaliteit van leven van mensen geraakt door kanker. Het inloophuis is een onmisbare plek. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Inloophuis PISA is een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.

Sinds november vorig jaar is Levi Noë stadsdichter van Hoorn. Hij maakt gedichten voor speciale gelegenheden en evenementen. Toen hij gevraagd werd door Pisa om voor wereldkankerdag een gedicht te schrijven, hoefde hij geen moment na te denken en zei onmiddellijk ”ja”.

Kijk op de website voor informatie over Inloophuis Pisa: www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl).

Informatie over Levi Noë: https://www.facebook.com/levi.noe.58 (https://www.facebook.com/levi.noe.58)

 

Levi Noë zal op wereldkankerdag gedicht voordragen Levi Noë zal op wereldkankerdag gedicht voordragen