Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een boodschap op het grote bioscoopdoek

Vue Hoorn viert de liefde met een speciale actie voor Valentijnsdag

HOORNGIDS HOORN | Op maandag 14 februari is het tijdens Valentijnsdag mogelijk om een bioscoopdate te verrassen met een zelfgeschreven boodschap op het bioscoopscherm. Met deze actie krijgen alle bezoekers de kans om iemand in de spotlights te zetten, of dit nou een partner, eerste date, beste vriend, dierbaar familielid of je favoriete filmbuddy is.

De inschrijving van de actie loopt tot en met woensdag 9 februari. Het gaat om een geschreven boodschap die voorafgaand aan de film zal worden getoond op het grote doek. Om mee te doen met de actie koop je simpelweg tickets voor de film naar keuze op Valentijnsdag en laat je de boodschap achter via dit formulier (https://www.vuecinemas.nl/artikel/valentijnsdag-bij-vue-persoonlijke-boodschap). Het is belangrijk dat het duidelijk is voor wie de boodschap bedoeld is en dat er maximaal 240 tekens worden gebruikt. Alle ingezonden liefdesverklaringen worden in een mooi geheel gecombineerd en zijn te zien voordat de film begint.
Bij de volgende films kan je meedoen met de actie: Spider-Man: No Way Home, Marry Me, Ik Wist Het, Scream en Death on the Nile.

Valentijnsdag bij Vue Valentijnsdag bij Vue