Lijsttrekkersdebatten op HoornRadio op zaterdag 26 februari, 5 en 12 maart

Radio-uitzending vanuit het Hoornse stadhuis, ook met beeld via de website van HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Van 10 tot 12 uur op de zaterdagochtend van 26 februari, 5 maart en 12 maart, komen lijsttrekkers van partijen in de Hoornse gemeenteraad voor de microfoon (en camera) van HoornRadio waarbij zij hun plannen voor de komende jaren over het voetlicht zullen brengen en debatteren over de aan hen gestelde vragen. Presentator is Johan van der Tuin. 

U kunt de debatten volop meebeleven, deze keer niet alleen met geluid maar ook met beeld via de website van HoornRadio (www.hoornradio.nl).

De debatten zullen na uitzending permanent op de website van HoornRadio en sociale media, beluisterd en bekeken kunnen worden.

Foto: Lijsttrekkersdebat 2018 in de binnentuin van ’Brasserie In de Verleeden Tijd’. Van links naar rechts: presentator Johan van der Tuin, technicus Peter Kaarls, regieassistent Mariska Strijder, toen lijsttrekker van Hoorns Belang: Alex van der Kleij en lijsttrekker Sociaal Hoorn: Jeroen van der Veer.

De binnentuin van ’Brasserie In de Verleeden Tijd’ aan het Gouw De binnentuin van ’Brasserie In de Verleeden Tijd’ aan het Gouw