Het Klimaatcircus komt eraan

Binnenkort te zien in de wijkcentra en dorpshuizen bij u in de buurt

HOORNGIDS HOORN/REGIO | Welkom bij Het Klimaatcircus; een vrolijke, opbeurende, verontrustende, speelse voorstelling over klimaatverandering. Zo begint de nieuwste productie van Stichting Op Roet uit Hoorn. In samenwerking met zes Westfriese gemeenten werd een aanstekelijke voorstelling ontwikkeld waarbij het publiek wordt meegenomen door de wereld van het klimaat en alles wat daarbij komt kijken. Binnenkort te zien in de wijkcentra en dorpshuizen bij u in de buurt.

Westfriesland in de toekomst. Ligt dat grotendeels onder water en gaan we met de boot naar het werk? Voelt elke dag van het jaar aan als hoogzomer en mogen we nog maar één keer in de week douchen? Wie het weet mag het zeggen. Feit is dat ons klimaat veranderd.

Het Klimaatcircus leidt u door de wereld van klimaatverandering, zoals u van een circus mag verwachten. Met een prikkelende, afwisselende en interactieve voorstelling, vol energie en verwondering. Met drie grote projectieschermen is het Klimaatcircus is een totaalbeleving.

Kortom: Hooggeëerd publiek, ga er maar eens goed voor zitten!

Het Klimaatcircus gaat deze maand van start en trekt door de regio en doet locaties aan bij u in de buurt. De voorstelling wordt gratis aangeboden en duurt ongeveer 55 minuten. Kijk voor de speellijst, trailer en alle andere info op www.klimaatcircus.nl (http://www.klimaatcircus.nl)

Klimaatcircus Klimaatcircus