Bert van Dijkhuizen (VVD), Patricia Kusters (GL), Ingrid Tillema (GL) en Hilbrand Adema (Oude muziek nu) in Radio Actueel

Zaterdag 12 februari van 10 tot 12 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 12 februari 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Het programma bevat actualiteiten en muziek. Gasten zijn de raadsleden Bert van Dijkhuizen (VVD) en Patricia Kusters en Ingrid Tillema (GroenLinks). Johan van der Tuin spreekt met deze afscheid nemende raadsleden en lijstduwers tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen, over hun ambities in de politiek en wat zij hebben bereikt.

Ook is Hilbrand Adema, artistiek en zakelijk leider van Hoorn – Oude muziek Nu, te gast. Met hem gaat het gesprek over de in Hoorn uit te voeren Matteüs Passion van J.S. Bach.

Presentator van Radio Actueel is Johan van der Tuin. De techniek en muziekkeuze wordt deze week verzorgd door Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 19.30 uur op de dag van de uitzending, tot een week daarna op www.hoornradio.nl ’Live Gemist’, bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl en app tunein radio.

Bert van Dijkhuizen-Patricia Kusters-Ingrid Tillema-Hilbrand Adema Bert van Dijkhuizen-Patricia Kusters-Ingrid Tillema-Hilbrand Adema