Peter Ursem (columnist), Johan Goossens (volger politiek) en Gerard Hubers (vz HVV Hollandia) in Radio Actueel

Zaterdag 19 februari van 10 tot 12 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 19 februari 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 10 tot 12 uur.

Het programma bevat actualiteiten en muziek. Gasten zijn Peter Ursem (presentator en programmaker bij HoornRadio en als columnist bekend als Sjaak Grosthuizen), Johan Goossens, socioloog en volger van de lokale en landelijke politiek en Gerard Hubers, voorzitter van HVV Hollandia. Met Peter Ursem en Johan Goossens bespreekt Johan van der Tuin de gemeenteraadsverkiezingen en de deelnemende partijen. Met Gerard Hubers gaat het gesprek over de versoepelingen van de coronaregels.

Presentator van Radio Actueel is Johan van der Tuin. De techniek en muziekkeuze wordt deze week verzorgd door Peter Kaarls.

Achteraf luisteren kan vanaf 19.30 uur op de dag van de uitzending, tot een week daarna op www.hoornradio.nl ’Live Gemist’, bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel. HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl en app tunein radio.

Peter Ursem-Johan Goossens-Gerard Hubers Peter Ursem-Johan Goossens-Gerard Hubers