De Blokkers trekt zaterdagteam terug

18-02-2022

HOORNGIDS REGIO | Vanwege een tekort aan spelers heeft De Blokkers het eerste elftal op zaterdag teruggetrokken uit de huidige competitie. Deze week is hierover KNVB ingelicht. Een deel van de spelers zal aansluiten bij het eerste zondagelftal van de club.

In seizoen 2020 – 2021 werd een nieuw zaterdagteam gestart bij De Blokkers. Een jonge groep enthousiastelingen onder leiding van trainer Michel van der Meer ging voortvarend van start. Dit eerste seizoen werd echter wederom door coronamaatregelen afgebroken, waardoor er geen volledige competitie gespeeld kon worden.

Blessures
Dit heeft mede invloed gehad op het aantal beschikbare spelers in deze zaterdagselectie voor het huidige seizoen. Daarnaast heeft het team in de eerste competitiehelft te maken gehad met diverse blessures. Hierdoor was het aantal beschikbare spelers per wedstrijd beperkt. Na onderling overleg tussen trainer en spelers van dit team is besloten om het team terug te trekken uit de competitie. Dit is deze week aan KNVB doorgegeven.

Het bestuur is blij dat diverse spelers van zaterdag 1 zullen aansluiten bij de selectie voor het eerste elftal van zondag of gaan spelen in lagere elftallen. Enkele spelers hebben aangegeven volledig te gaan stoppen (bijvoorbeeld vanwege studie).

De Blokkers - HSV Sport 1 De Blokkers - HSV Sport 1