2e Keltisch concert Schoorkoor in Oosterkerk

24-02-2022

HOORNGIDS HOORN | De enthousiaste leden van het Schoorkoor laten zich niet de mond snoeren door allerlei ongrijpbare elementen. Er mag gezongen worden en er zal dan ook gezongen worden. Eerder al was het koor te zien en te horen op zaterdagmiddag 23 oktober in een bomvolle Oosterkerk, maar omdat velen er toen niet bij konden zijn is er gekozen voor een tweede Keltisch concert en wel op zondag 20 maart. 

Aanvankelijk stond dat tweede concert al gepland voor november, maar ook toen waren de coronamaatregelen er de oorzaak van dat er tot grote teleurstelling van velen niet fysiek kon worden opgetreden. Die problemen liggen nu achter ons. Er mag weer worden opgetreden en dat is dan ook precies wat het Schoorkoor gaat doen. Er zullen Ierse en Schotse liederen worden gezongen, met begeleiding van pianist Hein Conijn, gitaar Larissa Böhm, doedelzak Erwin van Breemen, waarbij dirigente Margreet Drijver op de van haar bekende wijze het koor en het publiek zal weten op te zwepen tot groot enthousiasme.  
 
Reserveren
Bij het eerste concert was er niet genoeg plaats voor alle geïnteresseerden, maar er is nu dus een tweede mogelijkheid voor iedereen die in oktober niet in de gelegenheid was een kaartje te kopen. De Keltische liederen zijn te beluisteren op zondag 20 maart om 14.30 uur in de Oosterkerk te Hoorn. Kaarten kosten € 6,00 inclusief consumptiebon en zijn te verkrijgen door een bericht te sturen naar concert.schoorkoor@gmail.com (mailto:concert.schoorkoor@gmail.com). 

Foto Jet Vos: Schoorkoor bij concert in oktober in Oosterkerk
 

Het voltallige Schoorkoor met dirigente Margreet Het voltallige Schoorkoor met dirigente Margreet